Reikia patarimo?


Vardas:

El. paštas:
Žinutė:

Aš esu robotas:
Reikia patarimo? Spauskite čia
Reikia meistro?
Reikia meistro? | Rinkoje esame paklausūs dėl tvarių pastatų infrastruktūros, telek...

Meistro profilis | Atsiliepimai [0]

profile_picture

Marius

Susisiekti su meistru

Apsaugos sistemų montuotojas

Informacija apie meistrą

Rinkoje esame paklausūs dėl tvarių pastatų infrastruktūros, telekomunikacijų, ryšių ir technologijų, automatikos, saugos, silpnų srovių sprendimų.
Vaizdo stebėjimo sistemos:
Nepriekaištingai veikianti vaizdo stebėjimo sistema – neatsiejama modernaus pastato infrastruktūros dalis. Kokybiška, valdoma techninė ir programinė įranga garantuoja aukštos kokybės vaizdo įrašymą, sklandų veikimą tiek lauko, tiek vidaus sąlygomis, atsparumą temperatūriniams pokyčiams.

Įeigos kontrolės sprendimai:
Įeigos kontrolės sistema – privaloma saugaus verslo centro ar biuro, išmanaus namo ar modernaus gamybinio pastato technologija.
Rinkoje galima rinktis pradedant elementariais durų užraktų sprendimais, leidžiančiais kontroliuoti asmenų judėjimą, turniketais, baigiant smart sprendimais, kai technologija atpažįsta žmogų ir nustatytose ribose leidžia jam judėti netrukdomam.

Priešgaisrinės saugos sistemos:
Dūmų ir dujų detektoriai, specializuoti šiluminiai davikliai, žaibosaugos elementai ir kiti jutikliai sudaro tvarią ir efektyviai veikiančią priešgaisrinės saugos sistemą. Pagrindinė funkcija – laiku informuoti pastate esančius žmones apie galimą pavojų, naudojant automatizavimo sistemas maksimaliai, jei tai įmanoma, apsaugoti turtą.

Evakuacinio įgarsinimo sprendimai:
Pagrindinė sistemos funkcija – informuoti pastate esančius žmones apie gaisro pavojų. Tokios sistemos privalomos pastatuose, kuriuose būna daug žmonių.
Kadangi klaida gali sukelti pavojų žmogaus gyvybei, įranga privalo būti sertifikuota ir atitikti reikalavimus.

Duomenų perdavimo ir ryšio sprendimai:
Patyrę sudėtingų ryšių sistemų projektavimo ir diegimo profesionalai, įgyvendinę ne vieną dešimtį sudėtingų tinklo infrastruktūros projektų.
Suprojektuosime Jūsų bevielio ryšio tinklą taip, kad visoje kliento teritorijoje būtų maksimaliai greitas, saugus ir patikimas Wi-Fi ryšys, atitinkantis aukščiausius saugumo reikalavimus.

Struktūrinio kabeliavimo sprendimai:
Klientams siūlome struktūrinio kabeliavimo sprendimus, kai pastato variniai ir optiniai kabeliai sujungiami į vieningą, kabeliavimo ir duomenų perdavimo standartų reikalavimus atitinkančią sistemą.

Išmanaus namo sprendimai:
Moderniems namams galime pasiūlyti platų spektrą išmanaus sensorinio ir automatizuoto valdymo sprendimų, kurie orientuoti į padidintą saugumą, esamos infrastruktūros valdymą, vieningą namų ūkio technologijų planavimą ir įgyvendinimą.

Darbų nuotraukos

image image image image image image image image image image

Pasidalinti šiuo profiliu: